Sex, drugs, rock-and-roll

Саме за таким принципом, переважно, жила молодь у всі (хто б там що не заперечував) часи. Проте якщо ще 15 років тому інтимні стосунки не афішувалися, то зараз разом з ерою соціальних мереж з’явилися ті, хто перетворює сторінку свого профілю на еротичний щоденник.

Нещодавно натрапила на сторінку 17-річної юнки ВК. Світлоока білявка наївним поглядом дивиться з аватарки на гостей своєї сторінки. Проте на стіні побачила вельми провокативні картинки і ще більш вульгарні коментарі знизу: зі своїм хлопцем дівча обговорює пози для спільного заняття сексом… Звісно ми всі люди, і це не так уже й неприродно. Але чи морально (та й етично?) виставляти таке на публіку..???

Страшно стає жити, адже вже зовсім скоро ці юнки стануть мамами, згодом будуть виховувати майбутнє країни… Більше того, з часом вони стануть бабусями, а де ви бачили бабусю, в якої на стіні ВК аж смердить сексом?

7 коментарів

Лілія Шутяк
Ого, стара вже та дівчинка, Оксано. Їй аж 17 років! А ви бачили, що зараз виробляють 12-13 річні? От-от. У 17 най дівча розважається:)
Не думаю, що бабусів цікавить секс. Зазвичай після клімаксу це практично неможливо.
Ігор Гамаль
В «наші» часи трава таки була зеленішою? :)
Олег Тудан
Трава была по крайней мере дешевле.
Володимир Антонюк
Та Ви шо ;))) Шо за ірунду вьі тут вєрзьотє. Як спеціаліст у вопросах сексу і бабушок можу Вам авторитетно заявити — Вьі заблуждаєтєсь! Нємєдля прєкратітє так думати про бабушок. По перше, бабусями зараз можуть бути жінки десь так біля 40 років — так що цих секс цікавить ще і як! Огого. Тепер про тих кому осінь дихає в плечі — з віком характер статевих відносин в подружжя звичайно міняється. Відходить у минуле запальничка молодості, ласки стали спокійнішими і впевненішими, статева активність набуває помірності. На зміну безумствам юності прийшли увага та турбота один про одного. Професіоналізьм, так сказать.

З віком у жінок і чоловіків відбувається зміна статевих потенцій. У жінок клімакс, пов'язаний зі зниженням дітородної функції, починається приблизно в 50 років і в залежності від індивідуальних особливостей може тривати до двох і більше років. Статеве ж потяг слабшає до 60 років або трохи пізніше. Часті випадки, коли у жінок під час клімаксу і навіть після нього, статевий потяг посилюється. І паравос впірьот лєтіт. АЛЕ!
Статевий потяг опосля менопаузи може стати навіть сильнішим, ніж у молодості. Однак протягом кількох місяців цей порив проходить, статеве бажання не згасає повністю, але з'являється все рідше і рідше до повного зникнення. У чоловіка ж ослаблення статевої функції спостерігається у віці 45-55 років. Така ось печалька.
Статевий потяг у жінок зберігається, але можливість його здійснення обмежена. Створюється ситуація, неблагополучна для статевих стосунків подружжя. Воно якби у жінки після початку клімаксу статевий потяг підвищений, з іншого — у чоловіка статева потенція значно знижена. Жінка не отримує сексуального задоволення і настає нелегкий період в подружніх стосунках. На цей період припадає гребінь хвилі шлюборозлучних процесів. Ще гірші справи, коли чоловік старший за дружину на 10 — 15 років. Жінка шукає статевого задоволення і не знаходить його, так як чоловік в статевому відношенні вже гад і неповноцінний. Тому і не рекомендуються шлюби, в яких вік подружжя розходиться у великих межах.

Проблема статевих стосунків в похилому віці ускладнюється не тільки у зв'язку зі змінами, що відбуваються в організмі жінки, але більшою мірою через зниження статевих можливостей чоловіка.Чоловіки реагують на статеві подразнення набагато повільніше. Їм потрібна більш сильна стимуляція, тому в любовних іграх і при інтимній близькості жінка повинна взяти на себе основну ініціативу.
Не треба в похилому віці боятися сексуального життя, не треба і нехтувати ним. Просто слід враховувати, що цей вік вимагає розміреності, регулярності та узгодженості. Збереження статевої близькості продовжує як біологічну, так і соціалиную активність особистості.
Так шо — бабушєк рановато спісьівать с сексуальнава карабля історіі ;)))

Не випадково довгожителі завжди бувають щасливі в сімейному житті. Так, любов необхідна людям все життя, і в старості вона може бути не менш прекрасною, ніж в юності.
Лілія Шутяк
На Ваш коментар нічого додати…
Володимир Антонюк
Я за бабушек гарой, асобліво єжелі ім нємнога больше 20 ;)
Максим Салій
Підтримую тебе)
17 років це дійсно стара і нічого дивного я тут не бачу…
А ось що розтління молоді відбувається це біда.
Не давно спілкувався з дівчиною, яка колись працювала в одному з чернівецьких нічних клубів, так ось там дійсно таке можна наслухатись від 13ти річних дівчат, що і не кожна доросла жінка розповісти може
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте