Журавський зводить особисті рахунки?

Закон про наклеп вже наробив багато галасу. Народ не хоче повертатись до тоталітаризму. Хоче влада. Раніше автор скандального законопроєкту Віталій Журавський аргументував необхідність такого документа як регулятора брехні. Сьогодні ж на засіданні міжвідомчої комісії робочої групи з «аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів» пан Журавський сказав, що у його друга через наклепи стався серцевий напад.

То може нардеп таким чином піклується про свого друга, так би мовити, зводить рахунки з журналістами?

Все для народу...

11 коментарів

Олег Герман
Звісно, закон про наклеп тягне за собою багато неприємних наслідків, негласно обмежуючи свободу слова, але ж і журналісти у гонитві за «сенсацією» не завжди об"єктивні…
Лія Ілатів
Йдеться не про об'єктивність журналістів, а про те, що за анекдот, не той прикметник чи не дай Боже розслідування журналістів про нахабність й зловживання політиків, зможуть дати термін.
Олег Герман
дякую, що пояснили мені очевидну річ, але треба завжди розглядати питання з кількох сторін…
Святослав Вишинський
Треба завжди розглядати питання в контексті ситуації, а не абстрактно.
Олег Герман
Підтримую, тому не виключено, що нардеп справді піклується про здоров«я свого друга…
Святослав Вишинський
Мабуть, Ви наївно переконані, що член фракції Партії регіонів у парламенті може вносити настільки резонансні законопроекти з власного почину і без «вищого» погодження.
Олег Герман
Він запропонував — «вищі» погодились. Все правильно)
Оксана Баланюк
Ви що, Гарант ні в якому разі не підпише цей закон!!! Якщо не внесуть якихось змін. *іронія
Назар Пресліцький
Я вважаю що це лише залякування, закон вони остаточно не ухвалять. Чомусь така у мене, як каже Янукович: чуйка! добавлю лише що мені подобається як Оксана це написала, справді по журналістськи, по тексті не видно що вона боїться якогось закону про наклеп)
Лія Ілатів
Шановна пані Герман сказала, що Гарант не підпише цього законопроекту. Втім, це ж вона говорила, коли йшлося про мовний законопроект.
Оксана Баланюк
Герман сказала, що не підпише, якщо у закон не внесуть поправки. А вони внесуть обов'язково, і тоді Яник з чистою совістю зможе урочисто поставити хрестик на свободі слова В Україні.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте